foto

Werner Rom

  • nar. 1.1.1946 (75 let)
    Dorfen, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ausgrissn! - In der Lederhosn nach Las Vegas
2008 Beste Gegend
Pod hvězdným nebem (TV film)
2007 Die Verzauberung (TV film)
2005 Vánoční los
Zeit der Fische (TV film)
2003 Annas Heimkehr (TV film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Die Scheinheiligen
Unterholz (TV film)
2000 Einmal leben (TV film)
1998 Lychees weiß blau (TV film)
1996 Weg ins Paradies, Der (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Herztöne (TV film)
1995 Hölleisengretl (TV film)
Mutproben (TV film)
Sau sticht (TV film)
Über Kreuz (TV film)
1987 Es geigt sich was (TV film)
Gambit (TV film)
1983 Der Glockenkrieg (TV film)
1982 Der Jagerloisl
1981 Die Rumplhanni (TV film)
1979 Andreas Vöst (TV film)
Der Ruepp (TV film)

TV seriály

2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2004 Strom přání (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Ruka ruku myje (S02E08)
1995 Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1986 Schafkopfrennen (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1982 Místo činu (TV seriál)
Tod auf dem Rastplatz (S13E04)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Maria im Elend (S10E13)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 Komödienstadel: Ein Bayer in der Unterwelt (divadelní záznam)
2017 Chiemgauer Volkstheater - Zoff im Puff (divadelní záznam)
2016 Chiemgauer Volkstheater - Der Wettkampf (divadelní záznam)
2007 Chiemgauer Volkstheater - Vier Väter zu viel (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Links Rechts Gradaus (divadelní záznam)
2004 Der Komödienstadel - 's Brezenbusserl (divadelní záznam)
2000 Der Komödienstadel - s’ Herz am rechten Fleck (divadelní záznam)
1996 Chiemgauer Volkstheater - Der Ehestreik (divadelní záznam)
1995 Chiemgauer Volkstheater - Die fünf Karnickel (divadelní záznam)
1993 Chiemgauer Volkstheater - Ein Blitz aus heiterem Himmel (divadelní záznam)
1989 Chiemgauer Volkstheater - Der Brandner Kaspar und des ewig' Leben (divadelní záznam)
1977 Der Komödienstadel - Die Widerspenstigen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky