foto

Roman Hloch

  • nar. 21.12.1926 (91 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1987 O princezně Jasněnce a létajícím ševci
1986 Vlčí bouda
1984 Lucie, postrach ulice
Příliš velká šance
1983 ...a zase ta Lucie!
Pod nohama nebe
1982 Příhody pana Příhody
Příště budeme chytřejší, staroušku!
1981 Kam zmizel kurýr
Každému jeho nebe
Výhra admirála Kotrby (TV film)
1980 Co je doma, to se počítá, pánové...
Prázdniny pro psa
1979 Diagnóza smrti
Neohlížej se, jde za námi kůň!
1978 Deti z tehlového dvora (TV film)
„Já už budu hodný, dědečku!“
1977 Stín létajícího ptáčka
Zrcadlení
„Já to tedy beru, šéfe...!“
1976 Dobrý den, město
Jeden stříbrný
1975 Anna, sestra Jany
1974 Hodíme se k sobě, miláčku...?
V každém pokoji žena
1973 Adam a Gabriel (TV film)
Milenci v roce jedna
Rafan (TV film)
1972 Slečna Golem
1971 Chléb a písně (TV film)
Romeo a Julie na konci listopadu (TV film)
1970 Na kolejích čeká vrah
Pinocchiova dobrodružství II. (TV film)
1969 Smuteční slavnost
1968 Ta třetí
„Rakev ve snu viděti...“
1967 Jak se krade milión
Klec pro dva
1966 Fantom Morrisvillu
Nahá pastýřka
1965 Fotbal
1964 Bláznova kronika
Místo v houfu
První den mého syna
1963 Mykoin PH 510
1961 Malý Bobeš
1960 Žalobníci
1959 Prázdniny v oblacích
Sny na neděli
1958 Touha
1957 Anděla
Konec jasnovidce

TV seriály

1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Slavné jméno (E12)
Útěk (E11)
Varieté (E10)
další epizody (12)
1986 Zlá krev (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
1970 Fantom operety (TV seriál)
Konec Fantoma (E05)
Fantom v nebezpečí (E04)
Fantom dělá zmatky (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

1983 Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál

TV pořady

2013 Ostříháno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace