foto

Stefanie Höner

  • nar. 2.8.1969 (50 let)
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Für meine Tochter (TV film)
2017 Ostfriesenkiller (TV film)
Říkej, co mám dělat
2015 Inga Lindström: Dej šanci lásce (TV film)
2014 Wilsberg - Das Geld der Anderen (TV film)
2013 Die Kinder meiner Tochter (TV film)
Exit Marakéš
Heiter bis tödlich - Wenckes Verbrecher (TV film)
Tatort - Kaltblütig (TV film)
2012 Balthasar Berg - Sylt sehen und sterben (TV film)
Dvě tváře důvěry (TV film)
Spreewaldkrimi - Feuerengel (TV film)
2011 Fischer fischt Frau (TV film)
Flirtcamp (TV film)
2009 Tělo jako důkaz
2007 Nur ein kleines bisschen schwanger (TV film)
2005 Fass mich an
2004 Ein toter Bruder (TV film)
Scheidungsopfer Mann (TV film)

TV seriály

2018 Milk & Honey (TV seriál)
Angebot und Nachfrage (E02)
2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Vražda na dálku (S02E01)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Kontrolor (S15E03)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Angst der Anderen (S12E25)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
Zwei Engel für Amor (TV seriál)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
Verliebt in Berlin (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky