foto

Max Grießer

  • nar. 18.11.1928
    Kufstein, Tirol, Rakousko
  • zem. 12.8.2000 (71 let)
    Eppstein-Vockenhausen, Hessen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1994 Dárek z nebe (TV film)
1993 Mein Freund, der Lipizzaner (TV film)
1992 Die Zwillingsschwestern aus Tirol (TV film)
1989 Jede Menge Schmidt (TV film)
1988 Einfaches Leben (TV film)
1987 Der Pfandlbräu (TV film)
Es geigt sich was (TV film)
Hintertürl zum Paradies, Das (TV film)
1983 Nürnberger Bett, Das
Rendevous der Damen (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
1979 Der Ruepp (TV film)
1975 Der Wohltäter (TV film)
1972 Ferdy und Ferdinand (TV film)
1971 Viel Getu' um nichts (TV film)
1970 Die Beichte (TV film)
1966 Kriminalmuseum - Der Koffer (TV film)
1963 Der G'wissenswurm (TV film)

TV seriály

1994 Der Nelkenkönig (TV seriál)
1993 Almenrausch und Pulverschnee (TV seriál)
Russige Zeiten (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Pension Corona (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Yellow He (E30)
1976 Derrick (TV seriál)
Der Mann aus Portofino (E29)
1974 Der Herr Kottnik (TV seriál)
Wie Herr Kottnik zum Kavalier der Straße wurde (E08)
Wie Herr Kottnik in bösen Verdacht geriet (E07)
Der Kommissar (TV seriál)
Im Jagdhaus (E75)
1971 Der Kommissar (TV seriál)
Tod eines Ladenbesitzers (E36)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Divadelní záznam

1999 Der Komödienstadel - Der Zigeunersimmerl (divadelní záznam)
1994 Der Komödienstadel - Die Hochzeitskutsche (divadelní záznam)
1991 Der Komödienstadel - Millionen im Heu (divadelní záznam)
1990 Der Komödienstadel - Die hölzerne Jungfrau (divadelní záznam)
1989 Der Komödienstadel - Der brave Sünder (divadelní záznam)
1987 Der Komödienstadel - Doppelselbstmord (divadelní záznam)
1986 Der Komödienstadel - Das Prämienkind (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der Nothelfer (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Glück mit Monika (divadelní záznam)
1985 Der Komödienstadel - Paraplü und Perpendikel (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Politik und Führerschein (divadelní záznam)
1984 Der Komödienstadel - Doppelte Moral (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Liebe und Blechschaden (divadelní záznam)
1983 Der Komödienstadel - Heiratsfieber (divadelní záznam)
1982 Der Komödienstadel - Die Tochter des Bombardon (divadelní záznam)
1981 Der Komödienstadel - Spätlese oder Auch der Herbst hat schöne Tage (divadelní záznam)
1980 Der Komödienstadel - Der Strohwitwer (divadelní záznam)
1979 Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
1978 Der Komödienstadel - Der ledige Hof (divadelní záznam)
1975 Der Komödienstadel - Der Bauerndiplomat (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Thomas auf der Himmelsleiter (divadelní záznam)
1972 Der Komödienstadel - Josef Filser (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Mattheis bricht's Eis (divadelní záznam)
1970 Der Komödienstadel - Alles für die Katz (divadelní záznam)
1969 Der Komödienstadel - Witwen (divadelní záznam)
1967 Der Komödienstadel - Der verkaufte Großvater (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Krach um Jolanthe (divadelní záznam)
1966 Der Komödienstadel - Die Mieterhöhung (divadelní záznam)
1965 Der Komödienstadel - Die Stadterhebung (divadelní záznam)
1964 Der Komödienstadel - Die Tochter des Bombardon (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1992 Wie bitte?! (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky