foto

Per Sjöstrand

  • nar. 29.7.1930
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 25.10.2008 (78 let)
    Viken, Skåne län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Där regnbågen slutar
1989 Výslech (TV film)
1988 Behöriga äga ej tillträde (TV film)
1987 Mio, můj Mio
1977 Bluff Stop
1976 Agaton Sax och Byköpings gästabud
1974 Frihet är det bästa ting (TV film)
Gustav III (TV film)
1971 Dotek
1970 Reservatet (TV film)
1968 Ten musí jít z kola ven
1958 Jazzgossen
1957 Lesní jahody
1956 Sceningång
1955 Hamlet (TV film)
Kärlek på turné
Våld
1953 Ogift fader sökes
Skuggan
1952 Trots
1947 Jens Mĺnsson i Amerika

TV seriály

1994 Du bestämmer (TV seriál)
1993 Macklean (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)
1977 Soldat med brutet gevär (TV seriál)
1969 Pipi Dlouhá punčocha (TV seriál)
Pippi går ombord (S01E13)
Pipi v balonu (S01E10)
Pipi slaví vánoce (S01E08)
další epizody (7)

Dokumentární

1988 Fyra dagar som skakade Sverige (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1971 Änkeman Jarl (TV film)
1970 Ett dockhem (TV film)
1967 Marknadsafton (TV film)
1958 Äventyr med gammal bil (TV film)

TV seriály

1986 Sammansvärjningen (TV seriál)
1985 Rid i natt! (TV seriál)
1979 Mor gifter sig (TV seriál)
1976 Raskenové (TV seriál)
1973 Din stund på jorden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace