foto

Laco Kraus

  • nar. 10.2.1943 (75 let)
    Bratislava, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Dôverní nepriatelia (TV film)
2007 Muzika
2002 Dážď padá na naše duše
2000 Prekliaty služobník lásky (TV film)
Slečna Dušehojivá (TV film)
1999 Rozum nadovšetko (TV film)
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
1997 Skupinový autoportrét prezidenta Beneše (TV film)
1996 Herodes a Herodias (TV film)
Jaškov sen
1995 Divadelná komédia (divadelní záznam)
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
Hon na čarodejnice (TV film)
Národný hriešnik (TV film)
1993 Eros a Psyché (TV film)
Profesor Bernhardi (TV film)
Pustatina lásky (TV film)
Vera (TV film)
Výkupné za náčelníka
1992 Adam a Anna (TV film)
Európa, moja láska (TV film)
Most (TV film)
Romulus Veľký (TV film)
1991 Amonina pomsta (TV film)
Infantkine narodeniny (TV film)
Mário, zapískaj...! (TV film)
Zbytočné trápenia (TV film)
Ženské oddelenie (TV film)
1990 Elija Isakovič a Margarita Prokofievna (TV film)
Jacobowski a plukovník (TV film)
Let asfaltového holuba
Rýchlik (TV film)
Šípková Růženka
1989 Mali ste mi to povedať (TV film)
Malý pán Friedemann (TV film)
Núraddín Ali a Anísaldžalísa (TV film)
Sedím na konári a je mi dobre
1988 Mercadet (TV film)
Omyl doktora Moresiniho (TV film)
Parazit (TV film)
Stilmondský starosta (TV film)
Vaša vec, pán komisár (TV film)
1987 Ako som nedostal Nobelovu cenu (TV film)
Hľadanie šťastnej chvíle (TV film)
Južná pošta
Noc pred Kračúnom (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1986 Don Carlos (TV film)
Fotograf (TV film)
O siedmich rokoch (TV film)
Príživník (TV film)
Výnosné miesto (divadelní záznam)
1985 Bankinghouse Khuwich and comp. (TV film)
Ideálny manžel (TV film)
Kráľovná noci v kamennom mori (TV film)
Kým rieky vyschnú (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Varič (TV film)
Vydatá slečna Rosita (TV film)
Výlet do Paríža (TV film)
1984 Búrka (TV film)
Cesta životom (TV film)
Decko v dome (TV film)
Drahý strýčko (TV film)
Seminárna práca (TV film)
Staviteľ Solness (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Umenie komédie (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 Cesta na krvavé pole (TV film)
Hasičský plášť (TV film)
Jožko Púčik a jeho kariéra (TV film)
Malvína z Bretónska (TV film)
Neúspešný (TV film)
Zlatá rybka (TV film)
Čo sa stalo v malom kine (TV film)
1982 Dievčatko z predmestia (TV film)
Krásna múdrosť (TV film)
Najkrajší kvet (TV film)
Najstarší škorec Svätopluk (TV film)
Obyčajný príbeh (TV film)
1981 Nedokončená partia (TV film)
Paradajka za rohom
Pomocník
Prefíkaná vdova (TV film)
Tá dáma (TV film)
Úspech (TV film)
1980 Chlapec z majera (TV film)
Falošný peniaz (TV film)
Karate-gi (TV film)
Na začiatku cesty (TV film)
Najatý klaun (TV film)
Návrat kráľovho muža (TV film)
Pomocník (TV film)
Prelom (TV film)
Človek nikdy nevie (TV film)
1979 Eugen Onegin (TV film)
Hotový konflikt krvi (TV film)
Svadba Arneho Jurgu (TV film)
1978 Bendžo kvintet (TV film)
Dve hodiny večnosti (TV film)
Hranica zodpovednosti (TV film)
Hĺbka ostrosti (TV film)
Klebetnice (TV film)
Kristína (TV film)
Obhorelý strom (TV film)
Parížsky život (TV film)
Portrét chlapca (TV film)
Rozvedená (TV film)
Srdce (TV film)
Večera (TV film)
Vraj cholera (TV film)
1977 Ako sa Vinco zaťal (TV film)
Blízko odpovede (TV film)
Dravý prúd (TV film)
Klamstvo dočasu - pravda naveky (TV film)
Lavína (TV film)
Ťapákovci (TV film)
Železný človek (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Anjel prichádza oknom (TV film)
Odviata ako dym (TV film)
1975 Divný Janko (TV film)
Hodina úsvitu (TV film)
Karol Ketzer (TV film)
Minúta rozhodnutia (TV film)
Posledný prípad advokáta Saint Ponsa (TV film)
Predajňa 044 (TV film)
Výnimočná situácia (TV film)
1973 Ako ostrihať manžela (TV film)
Havária (TV film)
Hviezdy na zemi (TV film)
Na úbočiach kvitnú kvety (TV film)
Ďalej to ide ako po masle (TV film)
1972 Záveje (TV film)
1971 Ako každý iný (TV film)
Strecha úniku (TV film)
Zázrak v Alžbetkove (TV film)
Švédska zápalka (TV film)
1969 Prázdniny so strýcom Rafaelom (TV film)
1968 Dobrodružstvo pri obžinkoch (TV film)
Peter a Lucia (TV film)

TV seriály

2013 Kolonáda (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Hon na legendu (E09)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
1984 Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
1982 Bambuľkine dobrodružstvá (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)
1977 Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
1975 Straty a nálezy (TV seriál)

Dokumentární

2015 Ferraty (TV film)
2011 Nickyho rodina
1999 Koncert pre ľudskosť; Boli sme tam všetci (TV film)

TV pořady

1984 Správne kroky (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1972 Galoše (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(70)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace