foto

Šúdži Sano

  • nar. 20.10.1912
    Tokio, Japonsko
  • zem. 21.12.1978 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Hišú monogatari
1974 Honô no shôzô
1970 Onna-kumičó
1969 Eiko eno kurohyo
Čókósó no akebono
1968 Kurobe no taijó
Toshigoro
1967 Ai wa oshiminaku
1965 Hikô shôjo Yôko
Rokudžó jukijama cumugi
Wakai nobara
1964 Kimitachi ga ite boku ga ita
Taijó o daku onna
1962 Ashita aru kagiri
Hakonejama
Kjóko no hacukoi: Hačidžúhačija no cuki
Wakamonotači no joru to hiru
Zoku Aizen kacura
1961 Hangjakudži
Kaei
Koi no gašú
Noren to hanajome
1960 Haru no jume
1959 Fúfu gaššó
Kjó mo mata kakuteari nan
Sanbagarasu sandaiki
1958 Ari no mači no Maria
Buccuke honban
Haha no tabidži
Šinkatei mondó
Širasagi
1957 Akebonosó no sacudžin
Kudžira to tatakau otoko
Mejiro Sanpei monogatari: Uchi no nyôbô
Tadaima zerohiki
Yoru no kamome
1956 Aru jo futatabi
Křižovatka mládí
Nyôbô zoku wa uttaeru
Rakuten fudžin
Taifú sódóki
Ukkari fudžin to čakkari fudžin
Wakai ki
Čakkari fudžin to Ukkari fudžin: Fúfu goenman no maki
Šú'u
1955 Cuki wa noborinu
Džočúkko
Hana hiraku
Hibatanki
Tenka taihei
Uči no obáčan
Zoku tenka taihei
1954 Mama no nikki
Sandaime no wakadanna
Sono go no ukkari fudžin to čakkari fudžin
Tori wa futatabi naku
Ósaka no jado
1953 Kanpaku madamu
Kimi ni sasageši inoči nariseba
Koibumi
Mogura jokočó
Sararíman no uta
Waseda daigaku
1952 Jume to širiseba
Tonkacu taišó
1951 Carmen kokjó ni kaeru
Onna no mizu-kagami
Sklizeň obilí
Tenmeitaró
1949 Hiren mojó
Odžó-san kanpai
Umi no jadžú
1948 Cuisekiša
Kaze no naka no mendori
1947 Šinkon league sen
1946 Iki na fúraibó
Machibôke no onna
Omicu no endan
Owarai šúkan: Warau takarabune
1945 Hiššóka
Sojokaze
Tengoku no hanajome
1944 Jasen gungakutai
Kaettekita otoko
Rikugun
1942 Aru onna
Měl jsem otce
1941 Genki de ikó jo
Sošú no joru
1938 Ai jori ai e
Kaze no džoó
Kokumin no čikai
1937 Hanagata senšu
Hanakago no uta
Koi mo wasurete
Kondžiki jaša
Konjaku sanbagarasu
Kódžó no cuki
Na co dáma zapomněla?
1936 Z men seishun totsugeki-tai
Šindó: Zenpen Akemi no maki

TV seriály

1967 Aru hi wataši wa (TV seriál)
Momotarô-zamurai (TV seriál)
1965 Hikaru umi (TV seriál)
Seišun to wa nanda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky