foto

Pavol Topoľský

  • nar. 14.3.1961 (57 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nedodržený slib
2000 Krajinka
1997 V zajatí lásky (TV film)
1995 Z môjho denníka (TV film)
1993 Jakubov rebrík (TV film)
Na Bukvovom dvore (TV film)
Tisíci džbán (TV film)
1991 Tankový prapor
1990 Zostane to medzi nami (TV film)
1989 Barón (TV film)
Chodník cez Dunaj (TV film)
Neistá sezóna (TV film)
Pohotovosť (TV film)
Vrana vrane (TV film)
1988 Segment (TV film)
Synovec strýkom (TV film)
1987 Južná pošta
Recesia (TV film)
1985 Zlatná krajina (TV film)
1984 Falešný princ
O mužoch, ženách a deťoch (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
1982 Trieda plná pýchy (TV film)
1978 Leť, ptáku, leť!
Spoločný menovateľ (TV film)
Víťaz
1975 Kamarátka pre nás dvoch (TV film)

TV seriály

2018 Vlci (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Pravá tvár (E03)
Rex (TV seriál)
Diagnóza vražda (E04)
2016 Dovidenia, stará mama! (TV seriál)
Skutečné příběhy (TV seriál)
2015 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Ako uloviť boháča (E05)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Upír (E05)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
Panelák (TV seriál)
Priateľky (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Susedia (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Volanie vetra (E06)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Blízko je deň (E08)
Na život a na smrť (E07)
Augustové dni (E05)
další epizody (7)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

TV pořady

2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad) - vyp.
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2002 Chalupárium alebo Keď v meste padla... (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace