foto

Dominic Lewis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Henchmen
Husí kůže 2: Ukradený Halloween
Králíček Petr
Útok z hlubin
2017 Holky na tahu
Na férovku, pane učiteli
2016 Hra peněz
2015 Lovecká sezóna: Strašpytel
MI-5: Vyšší dobro
The DUFF
2013 Ptačí úlet
2011 Dragons: Gift of the Night Fury

TV seriály

2018 Kačeří příběhy (TV seriál)
The Shadow Wars! (S01E23)
The Last Crash of the Sunchaser! (S01E22)
The Secret(s) of Castle McDuck! (S01E21)
další epizody (14)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Jahr Null (S03E10)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
Excess Animus (S03E07)
další epizody (8)
2017 Kačeří příběhy (TV seriál)
Nedosažitelný vrchol hory Fakt Nejdeslézt! (S01E09)
Toth-Raovy živé mumie! (S01E08)
Pekelná praxe u Semzy Zobana! (S01E07)
další epizody (9)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Detonation (S02E09)
Loose Lips (S02E08)
další epizody (10)
2015 Hráč (TV seriál)
Tell (E09)
Downtown Odds (E08)
A House Is Not a Home (E07)
další epizody (9)
The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Kindness (S01E09)
End of the World (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace