foto

Robinson Reichel

  • nar. 16.5.1965 (54 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
2008 Mořský vlk (TV film)
Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)
2005 Vítej doma! (TV film)
2004 Soundless
2003 Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
2002 Amen.
Záhada vyvoleného (TV film)
2001 Manituova bota
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall: Baby-Deal (TV film)
1999 Der Grosse Bagarozy
Schmetterlinge der Nacht
Südsee, eigene Insel
1997 Gestohlenes Mutterglück (TV film)
1996 Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Fallobst (TV film)
1994 Ärzte: Nachtrunden (TV film)
1993 Vlak do pekla
1992 Falsche Zahlen (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Královrah (S22E05)
2014 Donna Leonová (TV seriál)
Reiches Erbe (E20)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flucht nach Fahrplan (S01E01)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Laden, Der (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1996 Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Räuber mit der sanften Hand, Der (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1987 Anna (TV seriál)
1986 Wächter, Die (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der eiserne Weg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Das verbotene Spiel (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Eichholz und Söhne (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace