foto

Gunda Ebert

  • nar. 5.12.1969 (49 let)
    Postdam, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Schandfleck - Der Usedom-Krimi (TV film)
2012 Blutadler (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
2008 Adieu Bonjour
Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
2007 Wilsberg - Miss-Wahl (TV film)
2006 Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2004 Sehnsucht nach Liebe (TV film)
2003 Das Duo - Der Liebhaber (TV film)
Plötzlich wieder 16 (TV film)
Tatort - Väter (TV film)
2002 Ein Engel und Paul
Freitagnacht
Láska na druhý pokus (TV film)
2001 Doppelter Einsatz - Verraten und verkauft (TV film)
2000 Die Unberührbare
Případy profesora Capellariho: Vysněný dům (TV film)
1999 Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
Ende des Frühlings
1998 Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Mammamia (TV film)
1997 Kinderärztin Leah - Die Entführung (TV film)
Tut mir leid wegen gestern (TV film)
1995 Ach du Fröhliche (TV film)
Gentleman
1989 Vloupání

TV seriály

2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Berlin's next Topmodel (S01E14)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Der Tod steht ihr besser (S01E06)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná rada (S03E05)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Die Stein (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Frankie (S10E06)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
LiebesLeben (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Die Hinterbänkler (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Stunde der Wahrheit (E04)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
Pédiatres, Les (TV seriál)
Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1997 Baby an Bord (TV seriál)
Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace