foto

Gunda Ebert

  • nar. 5.12.1969 (50 let)
    Postdam, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Schandfleck - Der Usedom-Krimi (TV film)
2012 Blutadler (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
2008 Adieu Bonjour
Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
2006 Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2004 Sehnsucht nach Liebe (TV film)
2003 Plötzlich wieder 16 (TV film)
Tatort - Väter (TV film)
2002 Ein Engel und Paul
Freitagnacht
Láska na druhý pokus (TV film)
2001 Doppelter Einsatz - Verraten und verkauft (TV film)
2000 Die Unberührbare
1999 Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
Ende des Frühlings
1998 Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Mammamia (TV film)
1997 Kinderärztin Leah - Die Entführung (TV film)
Tut mir leid wegen gestern (TV film)
1995 Ach du Fröhliche (TV film)
Gentleman
1989 Vloupání

TV seriály

2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Versprechen (S06E14)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Berlin's next Topmodel (S01E14)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Der Tod steht ihr besser (S01E06)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná rada (S03E05)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Die Stein (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Ganz neu anfangen (S05E17)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
In frohem Jubel (S10E42)
Wilsberg (TV seriál)
Miss-Wahl (E19)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Frankie (S10E06)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
LiebesLeben (TV seriál)
2003 Das Duo (TV seriál)
Der Liebhaber (E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ich will dich nicht verlieren (S06E16)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Die Hinterbänkler (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Irrwege (S02E02)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Stunde der Wahrheit (E04)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Vysněný dům (E05)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Pédiatres, Les (TV seriál)
Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1997 Baby an Bord (TV seriál)
Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky