foto

S.S. Wilson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Wild Wild West
1996 Chvění 2: Vrátili se zpět!
1993 Srdce a duše
1990 Chvění
Můj táta je duch
1988 Číslo 5 žije 2
1987 Baterie nejsou v ceně
1986 Číslo 5 žije

TV seriály

2003 Tremors (TV seriál)
1985 MASK (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1990 Chvění

Režijní filmografie

Filmy

2004 Chvění 4: Začátek legendy
1996 Chvění 2: Vrátili se zpět!

TV seriály

1985 MASK (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace