foto

Ludwig Cremer

  • nar. 4.7.1909
    Duisburg, Německá říše
  • zem. 23.11.1982 (73 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1980 Regenmacher, Der (TV film)
1978 Der Gehilfe (TV film)
Großstadt-Minaturen: Geschichten zwischen Kiez und Ku'damm (TV film)
1977 Der Schachzug (TV film)
Gaslicht (TV film)
Nicht von gestern (TV film)
1976 ... in allen Lebenslagen (TV film)
Intermezzo für fünf Hände (TV film)
1975 Don Juan in der Hölle (TV film)
Memento Mori (TV film)
Spiel zu zweit (TV film)
1974 Kurpfuscherin, Die (TV film)
Nie wieder Mary (TV film)
Nur eine Affäre (TV film)
Zinngeschrei (TV film)
1973 Abend, eine Nacht, ein Morgen, Ein (TV film)
Das Familienfest (TV film)
Ein Schweizer wie bestellt (TV film)
Entziehung - Ein Tagebuch (TV film)
1971 Der Pfandleiher (TV film)
Ich log die Wahrheit (TV film)
Oliver (TV film)
1970 Hier bin ich, mein Vater (TV film)
Königin Christine (TV film)
1969 Der Lauf des Bösen (TV film)
Die Glasmenagerie (TV film)
Im Auftrag der schwarzen Front (TV film)
Kündigungen (TV film)
1968 Der zehnte Mann (TV film)
1967 Die Flucht nach Holland (TV film)
Die Zimmerwirtin (TV film)
Philoktet (TV film)
1965 24 Stunden im Leben einer Frau (TV film)
Abends Kammermusik (TV film)
Christinas Heimreise (TV film)
Das Landhaus (TV film)
Das große Ohr (TV film)
Der Bürgermeister (TV film)
Klaus Fuchs: Geschichte eines Atomverrats (TV film)
1964 Eurydike (TV film)
1963 Reisender ohne Gepäck (TV film)
1961 Ein Mond für die Beladenen (TV film)
Unsere kleine Stadt (TV film)
1960 Hexenjagd (TV film)
1958 Die chinesische Mauer

TV seriály

1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Zeit zum Aufstehn (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Spiel zu zweit (TV film)
1967 Philoktet (TV film)
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film)
1964 Minna von Barnhelm (TV film)
1963 Reisender ohne Gepäck (TV film)
1960 Hexenjagd (TV film)
1958 Die chinesische Mauer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky