foto

Lucy Davis

  • nar. 2.1.1973 (44 let)
    Solihull, West Midlands, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wonder Woman
2014 The Begun of Tigtone
2012 Earthbound
2011 Some Guy Who Kills People
2009 Bob Funk
2006 Garfield 2
Televizní hrátky
2004 My Life, Inc. (TV film)
Sex Lives of the Potato Men
Soumrak mrtvých
2002 Dalziel a Pascoe: Hovory s mrtvým (TV film)
Dokonalý pár (TV film)
Nicholas Nickleby
1997 Hráč

TV seriály

2017 Bude líp (TV seriál)
September (S02E01)
2016 Bude líp (TV seriál)
Only Women Bleed (S01E10)
Scary Fun (S01E08)
Alarms (S01E06)
další epizody (5)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Laborka (S13E05)
2013 Gay of Thrones (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
The Neighbours (S02E03)
Smrt v ráji (TV seriál)
A Deadly Party (S02E08)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Neodbytný úlovek (S10E14)
2011 Marcy (TV seriál)
2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
Coming to Grips (S01E15)
2007 Californication (TV seriál)
Pekelná ženská (S01E02)
Studio 60 (TV seriál)
What Kind of Day Has It Been (E22)
K&R: Part 3 (E21)
K&R: Part 2 (E20)
další epizody (9)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
B-12 (E10)
The Option Period (E09)
další epizody (7)
2004 Black Books (TV seriál)
Sloni a slepice (S03E02)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
Christmas Special: Part 1 (S03E01)
2002 Kancl (TV seriál)
Interview (S02E06)
Charity (S02E05)
Motivation (S02E04)
další epizody (6)
2001 Kancl (TV seriál)
Judgement (S01E06)
New Girl (S01E05)
Training (S01E04)
další epizody (6)
1999 Belfry Witches (TV seriál)
1995 Pýcha a předsudek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace