foto

Melanie Hill

  • nar. 11.1.1962 (57 let)
    Sunderland, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Melanie Hill se narodila 11. ledna 1962 v Anglii. Herecké kariéře se věnuje od roku 1983.

V roce 1990 se provdala za anglického herce Seana Beana. Mají spolu dvě dcery jménem Lorna a Molly. V srpnu 1997 se ale Melanie a Sean rozvedli.

BlackMolla

Herecká filmografie

Filmy

2012 28 tisíc
Unconditional
2011 United (TV film)
2008 Frankie Howerd: Rather You Than Me (TV film)
White Girl (TV film)
2007 Hvězdný prach
2001 Horké prachy (TV film)
NCS: Manhunt (TV film)
Z pekla
1996 Až přijde sobota
Odpískáno
1995 Circles of Deceit: Dark Secret (TV film)
Cruel Train (TV film)
Widowing of Mrs. Holroyd, The (TV film)
1994 Nakupování
1993 Dravec
1989 Night on the Tyne, A (TV film)

TV seriály

2017 Skandál (TV seriál)
A Stomach for Blood (S06E08)
2015 After Hours (TV seriál)
2014 Cilla (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2011 Merlin (TV seriál)
Lamia (S04E08)
2009 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
2006 The Street (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 The Fugitives (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2002 NCS Manhunt (TV seriál)
2000 Close & True (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1996 Crocodile Shoes II (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
Crocodile Shoes (TV seriál)
Finney (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace