foto

Horst Kotterba

  • nar. 21.2.1955 (65 let)
    Bernburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 První housle
2014 Lži vítězů
2013 Alles Chefsache! (TV film)
Hai Alarm am Müggelsee
2010 Meine wunderbare Familie ...in anderen Umständen (TV film)
2009 Meine wunderbare Familie - Alle unter einem Dach (TV film)
Meine wunderbare Familie - Hochzeitsvorbereitungen (TV film)
Meine wunderbare Familie in Costa Rica (TV film)
2008 Přede mnou neutečeš (TV film)
2007 Küss mich, Genosse! (TV film)
2005 Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2004 Jantarový talisman (TV film)
Tatort - Schichtwechsel (TV film)
2003 Im Schatten der Macht (TV film)
Sitte - Auf gute Nachbarschaft, Die (TV film)
Tochter meines Herzens (TV film)
2002 Der Freund von früher (TV film)
2001 Emil a detektivové
2000 Doppelter Einsatz - Jagd nach Liebe (TV film)
Smrtící vlna (TV film)
1999 Deine besten Jahre (TV film)
Morgen gehört der Himmel dir (TV film)
1998 Annino prokletí (TV film)
Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Neue Freiheit - keine Jobs
Polizeiruf 110 - Tod und Teufel (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1997 Der Weihnachtsmörder (TV film)
Odložené štěstí (TV film)
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)
1996 Workaholic
1993 Gefährliche Verbindung (TV film)
Ich bin da, ich bin da
1992 Bodlák
Happy Birthday, Türke!
1986 Pelle der Eroberer (TV film)
1984 Klassenkameraden (TV film)
1983 Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
Schöne und das Tier, Die (TV film)
1978 Přinutím tě žít

TV seriály

2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Ostalgie (S03E09)
Vraždy na severu (TV seriál)
Der Tod ist nicht das Ende (S05E13)
2017 Der Lehrer (TV seriál)
40.000 Gründe, die Eier in die Hand zu nehmen, anstatt sie zu schaukeln! (S05E07)
2016 Der Lehrer (TV seriál)
Topf... Deckel... (S04E06)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Wanderung in den Tod (S01E07)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tod im Bunker (S03E10)
2010 Klimawechsel (TV seriál)
2009 Magna Aura (TV seriál)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Möwe brennt (S03E01)
Big Ben (TV seriál)
Santa je mrtvý (S12E05)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Meine schönsten Jahre (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2002 Alicia! (TV seriál)
Die Couch-Cowboys (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Slepá láska (S04E05)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Gift (E12)
1998 Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Policejní tango (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Die Klasse - Berlin '61 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky