foto

Kathleen Mulqueen

  • nar. 6.8.1889
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 10.5.1990 (100 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Fluffy
Sylvia
1964 The Night Walker
1961 Lover Come Back
The Outsider
1958 Toughest Gun in Tombstone
1956 The Rack
These Wilder Years
1955 Marty
Teen-Age Crime Wave
Texas Lady
1954 A Life at Stake
1952 Actor's and Sin
Japanese War Bride
1951 Journey Into Light

TV seriály

1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1960 The Best of the Post (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Wayward Wife (S03E13)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky