foto

Sabrina Van Tassel

  • nar. 1975
    Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Île-de-France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Přece bych ti nelhal!
2000 Two Days, Nine Lives
1999 Les Parasites
1997 Láska na jednu noc
Vérité si je mens, La
1996 Coup de vice

TV seriály

2001 As If (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Women: Stories of Passion (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Oya isola

Dokumentární

2020 The State of Texas vs. Melissa
2014 La Cité muette

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Oya isola

Dokumentární

2014 La Cité muette

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2014 La Cité muette

Producentská filmografie

Dokumentární

2020 The State of Texas vs. Melissa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky