foto

Susan Peretz

  • nar. 2.3.1940
    New York City, New York, USA
  • zem. 27.8.2004 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Zlom vaz
2004 You Are So Going to Hell!
1998 Fallen Arches
1996 Life Happens
1990 Parťák
1989 Zpívání
1987 Retribution
1986 Poltergeist II
1985 Bulvární plátek (TV film)
This Child Is Mine (TV film)
1984 Americký mogul (TV film)
Bože, ty jsi Ďábel
Odpolední směna
1983 Carpool (TV film)
1982 Dělej, co umíš (TV film)
Honkytonk Man
Pod dohledem (TV film)
1980 Melvin a Howard
1977 American Raspberry
1975 Psí odpoledne
1973 Dělej, než mi bude třicet

TV seriály

2001 My Wife and Kids (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Jaký život (S02E04)
1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Předčasný důchod (S07E23)
1990 Babes (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Jessica za mřížemi (S02E09)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Affirmative Action (S02E13)
1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Beyond the Golden Door (S01E04)
1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
1976 Popi (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky