foto

Radomír Koutek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1990 Parta za milión
Začátek dlouhého podzimu
1989 Cesta na jihozápad
Poklad rytíře Miloty
Tobogan
1988 Hurá za ním
Rátanie havranov (TV film)
1987 Sedmé nebe
Správná trefa
Strašidla z Vikýře
1986 Ciska
Cizím vstup povolen
1985 Pohlaď kočce uši
1984 Jankove hračky (TV film)
Už se nebojím
1983 O statečném kováři
Rusalka Hupsalka
Třetí skoba pro Kocoura
1982 Jak to bylo s hastrmanem?
Jak ulovit mamuta
Lukáš
Malý velký hokejista
Prak darebák
Za humny je drak
1981 Bumerang
Evoluce
Konec kouzelníka Uhahuly
Kopretiny pro zámeckou paní
Mezi námi kluky
Rozpustilí bráškové
1980 Hračky pračky
Pohádka o Honzíkovi a Mařence
Trnové pole
1979 Chlapi přece nepláčou
Indiáni z Větrova
Jak si Jakub naposledy vystřelil
Rosný bod (TV film)
Uspávánka
Veľký Mogul (TV film)
Červ
1978 Město mé naděje
Stopař
1977 Kdo se směje naposled...
Toman a lesní panna
1976 U hrnčíře
1975 O slepičce a kohoutkovi
O věrném míči
1974 Oslík Ušatec
Pohádky tisíce a jedné noci
Poštovský panáček
Stařec a myš
Tik tak
1973 Dráťáci
Javorová fujarka (TV film)
Leo u fotografa
Létající koberec. Pátá cesta námořníka Sindibáda
Magnetová hora. Čtvrtá cesta námořníka Sindibáda
Pověst o stříbrné jedli
1972 Dědo, povídej...
Jak pejsek vyčmuchal darebáka
Kluk dostává filipa
Leo na honu
Šaty (TV film)
1971 Claim na Hluchém potoku
Fydli mydli
Hokus pokus
Metráček
Poslední výstřel Davida Sandela
Píšťalka
Toulavé telátko
1970 Ber+dej
Dospěláci můžou všechno
Jak šli nadělovat
Kapitán Korda
Kaňon samé zlato
Malovánky
Ten člověk!
1969 Hvězda Betlémská
Mlčení mužů
O ptáku, který dupal
1968 První třída
Vánoční stromeček
Žirafa v okně
1967 Automat na přání
Psí nebe
Táňa a dva pistolníci
1966 Leo na prázdninách
Ten čas

TV seriály

1986 Safari (TV seriál)
Svadobná cesta (E13)
Korunný svedok (E12)
Safari (E11)
další epizody (13)
1984 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Odplata (S02E05)
1978 Spadla z nebe (TV seriál)
Rozlúčka (E13)
Strelnica (E12)
Únos (E11)
další epizody (13)
Ferda Mravenec (TV seriál)
Příhody brouka Pytlíka (E04)
1977 Ferda Mravenec (TV seriál)
Ferda v mraveništi (E03)
Ferda v cizích službách (E02)
Příhody Ferdy Mravence (E01)
1976 Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
Účtování (E05)
Msta (E04)
Intrika (E03)
další epizody (5)
Příběhy kocoura Modroočka (TV seriál)
Já a Kiki (E05)
1975 Leto s Katkou (TV seriál)
Svadba (E07)
Pohroma (E06)
Kúzelník (E05)
další epizody (7)
Lunapark (TV seriál)
Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Medicína (S01E06)
Příběhy kocoura Modroočka (TV seriál)
Já a Fousek (E04)
Já a Bleděmodrá (E03)
1974 Příběhy kocoura Modroočka (TV seriál)
Já a Bělovous Zrzunda (E02)
Já a můj dvojnožec (E01)
1973 Bola raz jedna záhrada (TV seriál)
Nápad za milión (E13)
Poklad (E12)
Veľký hrdina (E11)
další epizody (13)
1972 Nikto nie je doma (TV seriál)
1971 Príhody psíka Bodríka (TV seriál)

Dokumentární

1988 Hledání barvy a tvaru (TV film)
Holky, vypnout prsa
1984 O čem šumí listy
Ukážu ti svou tajnou skrýš
1982 Třináct
1970 Den se sedmi křížky
1967 Tábor Černého delfína

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky