foto

Lukas Resetarits

  • nar. 14.10.1947 (72 let)
    Stinatz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vier Saiten (TV film)
2018 Lukas Resetarits: 70er - leben lassen (divadelní záznam)
2017 Lukas Resetarits & Friends (divadelní záznam)
2016 Lukas Resetarits: Schmäh (divadelní záznam)
2015 Planet Ottakring
Země zločinu: Pod Jižním křížem (TV film)
2012 So wie du bist (TV film)
2011 Wie man leben soll
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
Kottan: Notwehr
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Herrn Kukas Empfehlungen
2006 Die ProSieben Märchenstunde: Tischlein deck dich - Esel, Ziegen, echte Männer (TV film)
2005 Crash Test Dummies
1998 Hinterholz 8
1997 Blutrausch
Qualtingers Wien
Schwarzfahrer (TV film)
1995 Freispiel
1993 Muttertag
1987 '38
1984 Kottan ermittelt - Der Kaiser schickt Soldaten aus (TV film)
Kottan ermittelt - Die Enten des Präsidenten (TV film)
Kottan ermittelt - Genie und Zufall (TV film)
Kottan ermittelt - Mabuse kehrt zurück (TV film)
Kottan ermittelt - Mein Hobby: Mord (TV film)
Kottan ermittelt - Smokey und Baby und Bär (TV film)
Tiger - Frühling in Wien
1983 Kottan ermittelt - Fühlt wie Du (TV film)
Kottan ermittelt - Hausbesuche (TV film)
Letzte Runde, Die
1982 Kottan ermittelt - Die Einteilung (TV film)
Kottan ermittelt - Entführung (TV film)
Kottan ermittelt - Kansas City (TV film)
Kottan ermittelt - So Long, Kottan (TV film)
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
Kottan ermittelt - Die Beförderung (TV film)
1980 Kottan ermittelt - Räuber und Gendarm (TV film)
Menschenfrauen (TV film)
1978 Alpensaga - Die feindlichen Brüder (TV film)
Man wird ja noch fragen dürfen (TV film)
1977 Tu, felix Austria, was du nicht lassen kannst (TV film)

TV seriály

2014 Die Detektive (TV seriál)
2013 Eckel mit Kanten (TV seriál)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
Mstitel (TV seriál)
1988 D.O.R.F. (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Alterswild - Zum 70er von Lukas Resetarits (TV film)
2016 Kabarett-Legenden (TV seriál)
Kottan - ein Kieberer aus Wien (TV film)
2015 ORF Fernsehgeschichte (TV seriál)
2008 Ernst Hinterberger - Jetzt red' i (TV film) - a.z.
So schaut's aus - G'schichten vom Willi Resetarits (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Lukas Resetarits: 70er - leben lassen (divadelní záznam)
2016 Lukas Resetarits: Schmäh (divadelní záznam)

TV seriály

1988 D.O.R.F. (TV seriál)

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Host

TV pořady

2017 Kabarettgipfel (TV pořad)
Österreichischer Kabarettpreis 2017 (TV pořad)
2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
Faschingskabarett (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)
1992 Spott-Theater (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1967 Ohne Maulkorb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky