foto

Mikko Virtanen

  • nar. 13.10.1983 (37 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Time Out
2012 3OHA - The Zone (studentský film)
Miss Blue Jeans
2010 Askel (studentský film)
2007 Koiraan elämää (studentský film)

TV seriály

2021 Kullannuput (TV seriál)
Rakkautta ennen aamua (E07)
2020 Hotel Swan Helsinki (TV seriál)
Silmukka kiristyy (E06)
2019 Hillo (TV seriál)
Se on Häpy hour (E06)
Forever selluliitti (E02)
Pää edellä (TV seriál)
Jätkät ei osaa pitää hauskaa (E08)
2018 Donna (TV seriál)
Viininenä (S01E04)
Uutta putkeen (S01E02)
2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Lähimmäisenrakkaus (E03)
2016 Syke (TV seriál)
Hyvin hiljaa (S03E06)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Onnellinen mies (E11)
Roba (TV seriál)
Ilopilleri (S02E08)
2012 Elämää suurempaa (TV seriál)
Jälkipyykki (E06)
Hermot kireällä (E05)
Peli alkaa (E04)
další epizody (6)
Helsingin herra (TV seriál)
Käsi sydämellä (E11)
2003 Täysin työkykyinen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky