foto

Ernst Konarek

  • nar. 1945
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Die Faust (TV film)
2010 Der Atem des Himmels
Kottan ermittelt: Rien ne va plus
Oben ohne - Die türkische Braut (TV film)
2009 Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
Případ Lemming
2008 Weitertanzen
2007 Tell
2006 Ohrfeige, Die (TV film)
Unter Wölfen (studentský film)
2005 Schiller (TV film)
2003 Katz und Hund (TV film)
Tatort - Schöner Sterben (TV film)
2001 Osmý smrtelný hřích (TV film)
Spiel im Morgengrauen (TV film)
2000 Mumie smrti (TV film)
1999 Eine fast perfekte Hochzeit
Jahrhundertrevue (TV film)
1997 Eine fast perfekte Scheidung
Kreuzfeuer (TV film)
Qualtingers Wien
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
1995 Glück auf Raten (TV film)
1994 Der Bessere gewinnt
Mann mit der Maske, Der (TV film)
1989 Ein Prachtexemplar (TV film)
Liebe, Tod und Eisenbahn (TV film)
1986 Zweikampf (TV film)
1984 Kottan ermittelt - Der Kaiser schickt Soldaten aus (TV film)
Kottan ermittelt - Die Enten des Präsidenten (TV film)
Kottan ermittelt - Genie und Zufall (TV film)
Kottan ermittelt - Mabuse kehrt zurück (TV film)
Kottan ermittelt - Mein Hobby: Mord (TV film)
Kottan ermittelt - Smokey und Baby und Bär (TV film)
1983 Die wilden Fünfziger
Kottan ermittelt - Fühlt wie Du (TV film)
1982 Kottan ermittelt - Entführung (TV film)
Kottan ermittelt - Kansas City (TV film)
Kottan ermittelt - So Long, Kottan (TV film)
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
Kater Lampe (TV film)
1980 Kottan ermittelt - Räuber und Gendarm (TV film)
Match (TV film)
Mosch
1979 Kottan ermittelt - Drohbriefe (TV film)
1978 Als Hitler das rosa Kaninchen stahl (TV film)
1976 Jakob der Letzte (TV film)
1975 Eiszeit

TV seriály

2019 CopStories (TV seriál)
Wird's bald (S04E08)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tante Emma (S08E11)
2014 Die Detektive (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Gute Gesellschaft (S10E05)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Schutzlos (S07E01)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Heilung (S01E14)
2008 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2007 Oben ohne (TV seriál)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Odbočka ke štěstí (E03)
Soko Vídeň (TV seriál)
Ein mörderischer Preis (S03E07)
Big Ben (TV seriál)
Vídeňská krev (S13E04)
2006 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2005 Donna Leonová (TV seriál)
Dokaž, že je to zlé (E09)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Heimlich beobachtet (S03E03)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Diagnóza vražda (S01E07)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky