foto

Angelika Bender

  • nar. 22.2.1948 (71 let)
    Freiburg am Breisgau, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ein Sommer lang (studentský film)
Mord in bester Gesellschaft - Die Täuschung (TV film)
2013 Beste Bescherung (TV film)
2011 Nach der Hochzeit bin ich weg! (TV film)
2010 Pozdravy z Amsterodamu (TV film)
2009 Die Rebellin (TV film)
Domeček z karet (TV film)
Otec Braun – Vrah přichází (TV film)
2008 Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Der kleine Bruder (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2007 Big Ben - Milostný trojúhelník (TV film)
2006 Zwei Herzen und zwölf Pfoten (TV film)
2005 Liebe auf den zweiten Blick (TV film)
Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2004 Moře lásky: Návrat ztracené dcery (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Ein schöner Tod (TV film)
1996 Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
Was solln die Mätzchen Schätzchen?
1994 Das Baby der schwangeren Toten (TV film)
1987 Erbschaft, Die (TV film)
1985 Grand mit 3 Damen (TV film)
1984 Die andere Seite des Mondes (TV film)
1983 Dingo (TV film)
1981 Flucht aus London (TV film)
1978 Lamm des Armen, Das (TV film)
1976 Der Aufregende Fall des Studienrats Adam Juracek (TV film)
Hans und Heinz Kirch (TV film)
1975 Die Halde (TV film)
Kleine Bank mit schlechten Noten (TV film)
Nach der Scheidung (TV film)
1974 Mari (TV film)
Schattenreiter (TV film)
Zwangspause (TV film)
1973 Inki (TV film)
1971 Gewalt (TV film)
1969 Al Capone im deutschen Wald (TV film)
1965 Fromme Helene, Die
1964 Der Strohhalm (TV film)
Holiday in St. Tropez
1962 Feuertreppe, Die (TV film)
1961 Die Auster und die Perle (TV film)
General Quixotte (TV film)
1960 Ein Weihnachtslied in Prosa oder Eine Geistergeschichte zum Christfest (TV film)
Gauner und der liebe Gott, Der
1956 Auf Wiedersehn am Bodensee

TV seriály

2016 Dr. Klein (TV seriál)
Mütter (S03E06)
Familienprobleme (S03E05)
Getrennte Wege (S03E04)
2015 Huck (TV seriál)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mach's gut, Greta! (S04E13)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Divočáci (S02E10)
Včelí bodnutí (S02E09)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Hrdličky (S01E11)
Volný jako pták (S01E03)
2007 Měsíční medvídek (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1999 Simsala Grimm (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1992 Siebenbirken (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Reise nach Amerika (2) (S02E02)
Die Reise nach Amerika (1) (S02E01)
1986 Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
Zauberhaftes Biest, Ein (TV seriál)
1980 Caleb Williams (TV seriál)
1978 Mein lieber Mann (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
Lobster (TV seriál)
1975 Zimmer frei - UNO-Nähe (TV seriál)
1974 Blaue Palais, Das (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Familie Hansen (TV seriál)
Pater Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace