foto

Hanni Weisse

  • nar. 16.10.1892
    Chemnitz, Německá říše
  • zem. 13.12.1967 (75 let)
    Bad Liebenzell, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1942 Vom Schicksal verweht
1940 Mozartova cesta do Prahy
1939 Umwege zum Glück
1938 Gastspiel im Paradies
Liebelei und Liebe
Sergeant Berry
1937 2 x 2 im Himmelbett
Brillanten
Korunní svědkyně
Zweimal zwei im Himmelbett
1936 Donner, Blitz und Sonnenschein
1935 Die selige Exzellenz
Diktátor domovník
Heilige und ihr Narr, Die
Ännchen von Tharau
1934 Láska a první železnice
1931 Vertauschte Gesichter
1930 Ehestreik
1929 Le Train sans yeux
1928 Berlin After Dark
Dragonerliebchen
Mädchen, hütet Euch!
Tolle Komtess, Die
Vom Täter fehlt jede Spur
1927 Bettler vom Kölner Dom, Der
Der Kavalier vom Wedding
Die Bräutigame der Babette Bomberling
Die glühende Gasse
Květ Šumavy
Láska a hřebíky
Männer vor der Ehe
Was ist los im Zirkus Beely?
Wenn der junge Wein blüht
1926 Der Mann ohne Schlaf
Die Mühle von Sanssouci
Herbstmanöver
Wie bleibe ich jung und schön - Ehegeheimnisse
Zopf und Schwert - Eine tolle Prinzessin
1925 Die drei Portiermädel
Elegantes Pack
Weil Du es bist
1924 Mater dolorosa
Nanon
1922 Das Spiel mit dem Weibe
Der falsche Dimitri
Schminke
1921 Blut, Das
Das Experiment des Prof. Mithrany
Der Eid des Stephan Huller
Der Mord ohne Täter
Der Passagier von Nr. 7
Die Minderjährige - Zu jung fürs Leben
Die Nacht ohne Morgen
Im Strudel der Großstadt
Insel der Verschollenen, Die
1920 Alkohol
Das Chamäleon
Das Grand Hotel Babylon
Der Graf von Cagliostro
Der Kammersänger
Der Würger der Welt
1919 Apachen, Die
Derby - Ein Detektivroman auf dem grünen Rasen, Das
Des Teufels Puppe
Die Siebzehnjährigen
Die Spione
Leichtsinn und Lebewelt
1918 Die Nichte des Herzogs
1917 Diebe und Liebe
Eine Walzernacht
1916 Meine Braut, seine Frau
1915 Arme Maria - Eine Warenhausgeschichte
Das achte Gebot
Dunkle Schloß, Das
Hans und Hanni
Kehre zurück! Alles vergeben!
Lache Bajazzo
Nur eine Lüge
Pension Lampel
Zwei glückliche Paare
1914 Das Paradies der Damen
Der Hund von Baskerville
Der Hund von Baskerville, 2. Teil - Das einsame Haus
Der große Diamant
Ein seltsamer Fall
Eiserne Kreuz, Das
Falsche Zaza, Die
Ivan Koschula
Sein eigner Mörder
Sturmzeichen - Ein Kriegsfilm
Zweite Tür links
1913 Der Mutter Augen
Der letzte Tag
Die Berliner Range
Die Tango-Königin
Die dunkle Stunde
Endlich Allein
Frau Hanni
Jiný člověk
Maja
Wenn die Glocken läuten
1912 Das Bild der Mutter
Der Zug des Herzens
Der stellenlose Photograph
Die Launen des Schicksals
Die Zigeunerin
Dämon Eifersucht
Ein Kampf im Feuer
Hungrige Hunde
Strandratten

Dokumentární

1925 Der Film im Film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky