foto

Kent Osborne

  • nar. 30.8.1969 (49 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Uncle Kent 2
2011 Art History
Thank You
Uncle Kent
2007 Hannah jde po schodech
2004 Spongebob v kalhotách: Film
2000 Dropping Out

TV seriály

2017 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Elements Part 4: Cloudy (S09E05)
Islands Part 6: Min and Marty (S08E12)
2016 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Elemental (S07E34)
Scamps (S07E22)
President Porpoise Is Missing! (S07E18)
2015 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Mama Said (S07E04)
Hoots (S06E36)
2014 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Jake the Brick (S06E20)
The Prince Who Wanted Everything (S06E09)
2013 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Play Date (S05E40)
Love Games (S05E35)
Time Sandwich (S05E33)
další epizody (5)
2012 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Papírový Pete (S03E22)
2011 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Veselé vánoční hlody – část druhá (S03E20)
Veselé vánoční hlody – část první (S03E19)
From Bad to Worse (S03E13)
další epizody (10)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Oddanost králi (S02E03)
Oči (S02E02)
Jeho hrdina (S01E25)
další epizody (7)
2009 Normálka (TV seriál)
2008 The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
2006 Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
2005 Camp Lazlo (TV seriál)
1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dismissed
2016 No Light and No Land Anywhere
2015 Bloomin Mud Shuffle
Uncle Kent 2
2014 Wild Canaries
2012 All the Light in the Sky
Holiday Road
2011 Art History
How to Cheat
Uncle Kent
2009 Alexander the Last
Monstra vs. Vetřelci
2008 Kung Fu Panda
Noci a víkendy
2007 Hannah jde po schodech
2004 Open House
Přežít Vánoce
2000 Dropping Out
1998 Kontraband
1992 Školní vázanky

TV seriály

2018 Pokoj 104 (TV seriál)
Hungry (S02E04)
2017 Čas na dobrodružství (TV seriál)
The First Investigation (S10E08)
Abstract (S09E10)
Orb (S09E01)
další epizody (6)
2016 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Scamps (S07E22)
President Porpoise Is Missing! (S07E18)
2015 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Astral Plane (S06E25)
2014 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Everything's Jake (S06E18)
Joshua & Margaret Investigations (S06E16)
Lemonhope, Part 1 (S05E50)
další epizody (5)
2013 Bee and PuppyCat (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Pit (S05E41)
Jakesuit (S05E27)
Poslední fuška (S05E23)
další epizody (7)
2012 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Reign of Gunters (S04E24)
The Hard Easy (S04E23)
Kdo zvítězí? (S04E21)
další epizody (9)
2011 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Morituri Te Salutamus (S03E02)
The Limit (S02E22)
Tajuplný vlak (S02E19)
další epizody (4)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Krystaly mají moc (S02E08)
Město zlodějů (S01E13)
Vzpomínky na horu Bum Bum (S01E10)
2008 The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)
2006 Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Jake the Brick (S06E20)
2013 Bee and PuppyCat (TV seriál)
2006 Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace