foto

Pedro Mari Sánchez

  • nar. 16.1.1954 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 El sonido de las cosas
La corona partida
2013 ¿Quién mató a Bambi?
2011 Nemají pokoj svévolníci
2008 20-N: Los últimos días de Franco (TV film)
2006 GAL
2005 Crímenes ejemplares de Max Aub
1999 Familia... 30 años después, La (TV film)
1998 Una pareja perfecta
1997 99.9
Amor de hombre
1996 Esposados
1995 Niño invisible, El
1993 Dime una mentira
1989 Bajarse al moro
1988 Viento de cólera
1987 Calé
1985 Otra vuelta de tuerca
1984 El pico II
1981 Función de noche
1979 Mi adúltero esposo ('In Situ')
1978 El Diputado
1977 Abortar en Londres
Chely
Del amor y de la muerte
Placeres ocultos, Los
1976 Calor de la llama, El
Siesta, La
1975 En la cresta de la ola
Muerte de un quinqui
Novios de la muerte
1974 Refugio del miedo, El
1973 Casa Flora
1972 Casa de las Chivas, La
Tu fosa será la exacta... amigo
1968 Cristina Guzmán
1967 Dedo del destino, El
1966 Huyendo del halcón
1965 Cabriola
La familia y... uno más
La primera aventura
1964 Invincibili sette, Gli
Siete bravísimos, Los
Tintin et les oranges bleues
1963 Juego de hombres
1962 Atraco a las tres
La gran familia

TV seriály

2018 La verdad (TV seriál)
2006 Fuera de control (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1988 Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1983 Pícaras, Las (TV seriál)
Zahrada Venušina (TV seriál)
1978 Juglar y la reina, El (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Mañana puede ser verdad (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 Waku waku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky