foto

Petr Sitár

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1995 The Poison Tasters
1992 Hat-Trick (studentský film)
1991 Panenka s porcelánovou hlavičkou (TV film)
1988 Vlastně se nic nestalo
1987 Jemné umění obrany
Nejistá sezóna
Přátelé Bermudského trojúhelníku
1986 Dva na koni, jeden na oslu
Jsi falešný hráč
1985 Čarovné dědictví
1983 Dva kluci v palbě
Hořký podzim s vůní manga
Vrak
1981 Divoký koník Ryn
Křtiny
Můžeš mi odpustit? (TV film)
Ta chvíle, ten okamžik
1980 Trhák
1979 Jak rodí chlap

TV seriály

1988 Cukrú a Krá (TV seriál)
Rodáci (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
1986 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Valutová příhoda (E15)
Narkomani (E14)
Kasař (E13)
další epizody (6)
1984 My všichni školou povinní (TV seriál)
Zvonění na časy (E13)
Návrat (E12)
Viníci (E11)
další epizody (13)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Kuchařinka (E09)
Muž s punčochou (E08)
Vedoucí partiové prodejny (E07)
další epizody (9)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace