foto

Svata Sophová

  • nar. 11.11.1926 (92 let)
    Skalsko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1989 Na dvoře je kůň, šéfe (TV film)
V tomhle zámku straší, šéfe! (TV film)
1988 Vlastně se nic nestalo
1984 Fešák Hubert
Poločas štěstí
Šéfe, jdeme na to! (TV film)
Šéfe, vrať se! (TV film)
1983 Hořký podzim s vůní manga
Samorost
Svatební cesta do Jiljí (TV film)
Vnitřní zrak (TV film)
1982 Vinobraní
Šéfe, to je věc! (TV film)
1981 Kamenný orchestr (TV film)
Pytláci
Ta chvíle, ten okamžik
1980 Cukrová bouda
Půl domu bez ženicha
Vzorná tchyně (TV film)
Za trnkovým keřem
Útěky domů
1979 Causa Králík
Cukrárna (TV film)
Dívka světových parametrů (TV film)
Hezký štědrý večer (TV film)
Kdo přichází před půlnocí
Lásky mezi kapkami deště
Modrá planeta
Na pytlácké stezce
Tvář za sklem
Žena pro tři muže
1978 Jak dostat tatínka do polepšovny (TV film)
Králova žena (TV film)
Miluji Tě (TV film)
Mladý muž a bílá velryba
Muž s orlem a slepicí
Pod Jezevčí skálou
Pracka v láhvi (TV film)
Romance z Hlubočep (TV film)
Stíhán a podezřelý
Ztrácím tě, lásko (TV film)
Čistá řeka
1977 Co je platno kárat, co je platno kázat (TV film)
Jak vytrhnout velrybě stoličku (TV film)
O moravské zemi
Ráno budeme moudřejší (TV film)
Talíře nad Velkým Malíkovem
Všichni proti všem
Řeknem si to příští léto
1976 Ostrov stříbrných volavek
Všetci tí čestní muži (TV film)
1975 Anna, sestra Jany
Ať hodí kamenem (TV film)
Město nic neví
Otevři oči (TV film)
Škaredá dědina
1974 Dopisy pro Jaszka (TV film)
Případ mrtvého muže
Za volantem nepřítel
1973 Rodeo
1972 ...a pozdravuji vlaštovky
Akce Bororo
1971 Z mého života (TV film)
1969 Zápisník zmizelého (TV film)
1968 Farářův konec
Svět je báječné místo k narození (TV film)
Zločin v šantánu
1967 Král a žena (TV film)
1966 Návrat ztraceného syna
1964 Máte rádi Mozarta? (TV film)
Místo v houfu
1963 Na laně
Čas jeřabin
1962 Neděle ve všední den
Zelené obzory

TV seriály

1992 Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
Přítelkyně z domu smutku (E04)
Helga (E03)
Andy (E02)
další epizody (4)
1981 Poručík Petr (TV seriál)
Píseň mrtvý buše (E06)
Stalo se pod tratí (E05)
Revolver pro zlatokopa (E04)
další epizody (6)
1975 Nebezpečí smyku (TV seriál)
1968 Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
Černé rukavice (E05)
Otisky prstů (E04)
Lady Macbeth z Vinohrad (E03)
další epizody (5)

TV pořady

1979 Olympic - Prázdniny na zemi (TV pořad)
1978 Báječné ženy na létajících strojích (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace