foto

Enno Hesse

  • nar. 25.8.1992 (28 let)
    Hamburk, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Eifelpraxis – Körper und Geist (TV film)
2018 Odříznutí
2017 Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
2016 Princ Modřej a víla Lupinka (TV film)
2013 Sputnik
Tore tančí
2012 Die Welt danach (studentský film)
2010 Tatort - Tod auf dem Rhein (TV film)
2009 Marie Brand und die Nacht der Vergeltung (TV film)
Schlaflos (TV film)
2008 Familie ist was Wunderbares (TV film)
Tatort - Auf der Sonnenseite (TV film)
2007 Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
Wenn Liebe doch so einfach wär' (TV film)
2006 Auf ewig und einen Tag (TV film)
Doppelter Einsatz - Ein mörderischer Spaß (TV film)
2005 Arnies Welt (TV film)
Liebe wie am ersten Tag (TV film)
2004 Pád Třetí říše
2003 Königskinder (TV film)
2002 Stahlnetz - PSI (TV film)
2001 Přestávka (TV film)
Willkommen in Walhalla
2000 Heimatgeschichten - Mach mal Pause (TV film)
1998 Das vergessene Leben (TV film)

TV seriály

2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Rettung (S04E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Alle guten Geister (S21E24)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Hausverbot (S13E09)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Inseln (S01E02)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schlecht beraten (S10E33)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Cesta naděje (E01)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tod im Wasser (S01E20)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Geniové mezi sebou (S13E10)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Professionelle Distanz (E04)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Marienfeuer (S01E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Hungrige Seelen (E38)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Feuerstühle (S05E08)
Wilsberg (TV seriál)
Die Wiedertäufer (E20)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Ausgetanzt (S02E11)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Falsche Träume (E07)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Kurschatten (E14)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Väter und Söhne (S02E02)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und die andere Frau (E06)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2013 Brehmův život zvířat (TV film)
2007 Generálové Wehrmachtu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky