foto

Jens Wischnewski

  • nar. 1981
    Bad Mergentheim, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Tatort - Anne und der Tod (TV film)
2017 Die Reste meines Lebens
2012 Die Welt danach (studentský film)
2010 Live Stream (studentský film)

TV seriály

2019 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Feuerteufel (E04)
Dunkle Spuren (E03)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Die Reste meines Lebens
2012 Die Welt danach (studentský film)
2010 Live Stream (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky