foto

Seong-deok Hong

  • nar. 28.6.1967 (52 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Saengil
2018 Gukgabudoeui nal
Malý les
2016 Maseuteo
2015 Amsal
Helmeoni
Salinuiroe
Sungnan byeonhosa
2014 Shinui han soo
2009 Aenimeoltawoon
2007 Uahan segye
1997 Aenikkaeng
1996 Eunhaengnamu chimdae
1995 Mugunghwaggoti pieotseubnida

TV seriály

2019 Aitem (TV seriál)
Yimong (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
2016 Nae maeumeui kkotbi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky