foto

Marte Christensen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vi er her nå
2017 Dračí srdce: Boj o trůn
Na západ
2016 Mamma
2011 Hjelp, vi er i filmbransjen
2009 Snarveien
2008 Poslední kšeft

TV seriály

2019 Exit (TV seriál)
Søte og rare gutter (S01E06)
Face off (S01E04)
Deg eller meg (S01E03)
další epizody (4)
Min venn Marlon (TV seriál)
2018 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 1 (S04E01)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2011 Spesialenheten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky