foto

Richard Kropf

  • nar. 14.3.1979 (39 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Tatort - Level X (TV film)

TV seriály

2018 Labaule & Erben (TV seriál)
SOKO Potsdam (TV seriál)
Das Geständnis (E06)
Kalte Fische (E03)
Ein dienstbarer Geist (E02)
další epizody (4)
2017 4 Blocks (TV seriál)
Dead Man Walking (S01E06)
Machtlos (S01E05)
Verrat (S01E04)
další epizody (6)
You Are Wanted (TV seriál)
Burning Man (S01E06)
Rollo (S01E05)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Boj o nadvládu (E05)
Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 The Last Cop: How It All Began (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Romeo a Julie (S04E12)
Uschi je v maléru (S04E11)
další epizody (13)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 3 Zimmer/Küche/Bad
2011 One Shot
2008 Berlin am Meer
Instruktor Schmidt
2007 Úplný idiot
2006 Neun Szenen
2005 Stadt als Beute
2004 Fliehendes Land
2003 Ein starkes Team - Blutsbande (TV film)
2001 Die Braut meines Freundes (TV film)
Zwei Engel auf Streife (TV film)
2000 Die Stille nach dem Schuß
1998 Sperling und das schlafende Mädchen (TV film)
1997 Corinna Pabst - Fünf Kinder brauchen eine Mutter (TV film)
Familie zum Küssen, Eine (TV film)
1996 Game Over (TV film)

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 You Are Wanted (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace