foto

Nikolaus Benda

  • nar. 1.6.1978 (42 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Anna und ihr Untermieter: Aller Anfang ist schwer (TV film)
Meine Mutter traut sich was (TV film)
Meine Mutter will ein Enkelkind (TV film)
2019 Label Me
Meine Mutter spielt verrückt (TV film)
2018 Marie Brand und der Reiz der Gewalt (TV film)
2016 Tatort - Auf einen Schlag (TV film)
2009 Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2007 Für den unbekannten Hund
2003 Laboratoř - Nový začátek (TV film)
2002 So schnell Du kannst (TV film)
2001 Herzrasen (TV film)
2000 Superpolda v Portugalsku (TV film)

TV seriály

2019 Meuchelbeck (TV seriál)
Der Feind in deinem Bett (S02E05)
Unter Druck (S02E04)
Gepachtete Wahrheit (S02E02)
Rentnercops (TV seriál)
Wer einmal lügt ... (S03E16)
2018 Falk (TV seriál)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Operace Midas (S21E11)
2015 Meuchelbeck (TV seriál)
Hier und weg (S01E01)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Falsche Ziele (S09E42)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Lockvogel (S02E01)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrti vstříc (S08E03)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky