foto

Silvia Fenz

  • nar. 6.8.1940
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • zem. 25.6.2016 (75 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Seit du da bist (TV film)
2011 Weihnachtsengel küsst man nicht (TV film)
2010 Todespolka
2009 Pepperminta
2006 Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
1999 Wanted
1998 Frauen lügen nicht
Helden in Tirol
1997 Blutrausch
Lesen.Macht.Tod
Spurensuche (TV film)
1995 Freispiel
1994 Schatten des Schreibers, Der
1993 Der Nachbar
Muttertag
1992 Geheimnis, Das
1989 Sedmý kontinent
1986 Stammheim - Baader-Meinhof vor Gericht
1976 Herrlicher Tag, Ein (TV film)
1971 Geschäfte mit Plückhahn (TV film)

TV seriály

2013 Janus (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Der letzte Wille (E12)
Kindeswohl (E11)
Toleranz (E09)
další epizody (6)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
Fremdnahtod (E08)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Valerie Lesky (S01E04)
Soko Vídeň (TV seriál)
Sein & Schein (S05E07)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Jeho poslední neděle (S09E13)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Wahlverwandtschaften (S01E18)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Mann namens Harry Brent, Ein (TV seriál)

Divadelní záznam

1964 Ein Sommernachtstraum (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky