foto

Jens Schäfer

  • nar. 1963
    Hamburk, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Affäre Borgward (TV film)
2017 Nebudu mlčet (TV film)
2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
2013 Herbstflattern
2012 Die Geisterfahrer (TV film)
2011 Die Räuberin
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
2009 Schuldig (TV film)
2006 Tatort - Der schwedische Freund (TV film)
2005 Nick Knatterton - Der Film
2004 Dornröschens leiser Tod (TV film)
2003 Die Liebe kommt als Untermieter (TV film)
Ideální domácnost (TV film)
2001 Die Frau, die Freundin und das dunkle Geheimnis (TV film)
2000 Der Tote Taucher im Wald

TV seriály

2017 Berlínská mise (TV seriál)
Zpátky ve hře (S02E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödlich frisch (S14E23)
2015 Vraždy na severu (TV seriál)
Tödliche Beobachtung (S03E16)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verrat (S15E10)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Schwesternkrieg (S02E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Platzpatronen (S12E11)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Stummer Zeuge (S10E25)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tod im Wasser (S01E20)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Preis der Schönheit (S05E06)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Masernparty (S09E01)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Stromschlag (S04E15)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Bankbesuch (S02E07)
Kobra 11 (TV seriál)
Pes a kočka (S08E13)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Immenhof (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Malé ruce ve Velké válce (TV seriál)
2008 Die Deutschen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Schatzsuche (S15E02)
Entfesselt (S14E12)
Ein Akt der Gewalt (S14E06)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Ich sehe was, was du nicht siehst (S13E01)
Der Praktikant (S12E11)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Über den Dächern von Wismar (S11E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky