foto

James Warwick

  • nar. 17.11.1947 (72 let)
    Broxbourne, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zkuste to přes pejsky
1998 Život jako večírek: Příběh Pamely Harrimanové (TV film)
1983 Tajemný protivník (TV film)
1982 Záhada Sedmi ciferníků (TV film)
1980 Proč nepožádali Evanse? (TV film)
1977 I když Tě nevidím (TV film)

TV seriály

2001 Alias (TV seriál)
Odvaha (S01E10)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
Exogenesis (S03E07)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Duch Nan, část druhá (S12E07)
Duch Nan, část první (S12E06)
1994 Iron Man (TV seriál)
The Fantastic Four (TV seriál)
The George Carlin Show (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1986 Dead Head (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 The Bell (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Nightmare Man, The (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Telford's Change (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1976 Rentaghost (TV seriál)
Rock Follies (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1974 Seven Faces of Woman (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky