foto

Šunsuke Nakamura

  • nar. 16.2.1975 (44 let)
    Gunma, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 57 (TV film)
2011 Hikaru hekiga (TV film)
2010 W no higeki (TV film)
2009 Nene (TV film)
2008 Chushingura - Otonashi no Ken (TV film)
Tobira wa Tozasareta Mama (TV film)
Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
2007 Ai no Rukeichi (TV film)
Asami Mitsuhiko Series 25 Himejima Satsujin Jiken (TV film)
Speed Master
Teresa Teng Monogatari (TV film)
Tobamashi, Ima (TV film)
2006 Watashi ga Watashi de Aru Tame ni (TV film)
Woman's Island (TV film)
2005 Kindaiči šónen džikenbo: kjúkecuki densecu sacudžin džiken (TV film)
2003 Rokkázu
2001 Kikujirô to saki (TV film)
2000 Ekiden
1998 Don't Worry (TV film)
1997 Toki o kakeru shôjo
1956 Hogaraka-san (Nibusaku)
Kjósai ičidai

TV seriály

2019 Mirror Twins 2 (TV seriál)
2016 Doctor Car (TV seriál)
2015 Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
2014 Dr. DMAT (TV seriál)
Keiji 110 kiro 2 (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2013 Hakuba no Oujisama Junai Tekireiki (TV seriál)
Keidži 110 kiro (TV seriál)
2012 Kekkon šinai (TV seriál)
Monsters (TV seriál)
Suitei Yuuzai (TV seriál)
2011 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Urakara (TV seriál)
2010 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 3 (TV seriál)
Hancho ~ Jinnansho Azumihan Season 2 (TV seriál)
2009 Cubakijama-kačó no nanokakan (TV seriál)
Hančó –Džinnanšo Azumihan (TV seriál)
Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
2008 Purizunâ (TV seriál)
Zettai kareši (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Sengoku džieitai (TV seriál)
2005 Atakku no. 1 (TV seriál)
2004 Tokyo wankei: Destiny of love (TV seriál)
2003 14 Getsu Tsuma ga Kodomo ni Kaette Iku (TV seriál)
2002 Psycho Doctor (TV seriál)
Shoro Nagashi (TV seriál)
天国への階段 (TV seriál)
2001 Uso Koi (TV seriál)
Usokoi (TV seriál)
Wakaresaseya (TV seriál)
2000 Summer Snow (TV seriál)
1999 Dokushin Seikatsu (TV seriál)
ナオミ (TV seriál)
1998 Happy Mania (TV seriál)
Šinsengumi Keppuroku (TV seriál)
1996 Nurse no oshigoto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky