foto

Šóko Ikezu

  • nar. 4.11.1969 (49 let)
    Korijama, prefektura Fukušima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Onrjó o agero tako! Nani utatten no ka zenzen wakanné da jo!!
2014 Morimura Seiiči no šúčakueki širízu 28: Zankokuna šikai (TV film)
Tochû gesha (TV film)
2012 Mi wo Tsukushi Ryoricho (TV film)
2009 Shûkatsu no musume (TV film)
2008 Yume wo Kanaeru Zo (TV film)
2007 Densen uta
Mórjó no hako
2006 Havajské tance
2005 Nagurimono

TV seriály

2015 Hoteru Konsheruju (TV seriál)
Kokoro ga Pokitto ne (TV seriál)
2014 Ašita, mama ga inai (TV seriál)
Reverse Edge: Ókawabata tanteiša (TV seriál)
Suikjú Jankísu (TV seriál)
2013 Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
dinner (TV seriál)
2011 Bartender (TV seriál)
2010 Himicu (TV seriál)
2009 Hidarime Tantei EYE (TV seriál)
2008 Aoi Yu x 4tsu no Uso Camouflage (TV seriál)
Osen (TV seriál)
Otome no Punch (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
Rjúsei no kizuna (TV seriál)
2007 Haikei, Chichiue-sama (TV seriál)
Moppu gâru (TV seriál)
2006 Wagahai wa šufu de aru (TV seriál)
2000 Ikebukuro Uesuto géto páku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace