foto

John Mankiewicz

  • nar. 18.2.1954 (65 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Pomsta: Milostný příběh
2003 Seascape
1999 68 (TV film)
1998 "Defektiv" BOONE

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
The Wine of Youth (S04E06)
Ask the Dust (S04E01)
2017 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 60 (S05E08)
Chapter 55 (S05E03)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 47 (S04E08)
Chapter 43 (S04E04)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 35 (S03E09)
Chapter 28 (S03E02)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 24 (S02E11)
Chapter 19 (S02E06)
2013 Město divů (TV seriál)
Andělé smrti (S02E02)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
New Amsterdam (TV seriál)
Keep the Change (E05)
Ochrana svědků (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Kdo je tvůj táta? (S02E23)
2005 Dr. House (TV seriál)
Líbánky (S01E22)
Zákon mafie (S01E15)
Sportovní medicína (S01E12)
2004 Dr. House (TV seriál)
Sokratovská metoda (S01E06)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Loved to Death (S03E01)
1988 Street, The (TV seriál)
1987 Hard Copy (TV seriál)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Yankee Dollar (S02E13)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Out Where the Buses Don't Run (S02E03)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 "Defektiv" BOONE

TV seriály

2014 Writers' Room (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace