foto

Kristof Konrad

  • nar. 26.4.1975 (43 let)
    Gizycko, Varmijsko-mazurské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Il ragazzo invisibile: Seconda generazione
Rudá volavka
2016 The Persian Connection
2012 Černobylské deníky
2009 Andělé a démoni
2008 Hotel California
2007 Dzisiaj jest piątek
2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
1999 Operace Simoom
1996 Den nezávislosti
1994 Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)

TV seriály

2017 Tým Škorpion (TV seriál)
More Extinction (S04E02)
2016 Zoo (TV seriál)
Gorila (S02E11)
Papoušek (S02E10)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 32 (S03E06)
2014 Inteligence (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
Sweet Baby (S01E01)
2010 Gigantic (TV seriál)
Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Barryho problém (S03E08)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Jsem kajak, slyšíš, jak se řítím (S07E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
2002 Alias (TV seriál)
Pouzdro - 2. část (S01E13)
Pouzdro - 1. část (S01E12)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Kovbojové a kozáci (S02E14)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace