foto

Kristof Konrad

  • nar. 26.4.1975 (42 let)
    Gizycko, Varmijsko-mazurské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Persian Connection
2012 Černobylské deníky
2009 Andělé a démoni
2008 Hotel California
2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
1999 Operace Simoom
1996 Den nezávislosti
1994 Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)

TV seriály

2017 Tým Škorpion (TV seriál)
More Extinction (S04E02)
2016 Zoo (TV seriál)
The Contingency (S02E11)
The Yellow Brick Road (S02E10)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 32 (S03E06)
2014 Inteligence (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
Sweet Baby (S01E01)
2010 Gigantic (TV seriál)
Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Jsem kajak, slyšíš, jak se řítím (S07E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Kovbojové a kozáci (S02E14)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace