foto

Chrissy Metz

  • nar. 29.9.1980 (38 let)
    Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Breakthrough
2018 Sierra Burgess Is a Loser
2008 Zprávy TV Onion
2007 Loveless in Los Angeles

TV seriály

2019 Tohle jsme my (TV seriál)
Her (S03E18)
R & B (S03E17)
Don't Take My Sunshine Away (S03E16)
další epizody (8)
2018 Kung Fu Panda: The Paws of Destiny (TV seriál)
Tohle jsme my (TV seriál)
The Beginning Is the End of the Beginning (S03E09)
Six Thanksgivings (S03E08)
Kamsahamnida (S03E06)
další epizody (13)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Number Three (S02E10)
Number Two (S02E09)
The Most Disappointed Man (S02E07)
další epizody (16)
2016 Tohle jsme my (TV seriál)
Loni o Vánocích (S01E10)
Výlet (S01E09)
Poutník Rick (S01E08)
další epizody (10)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Opona padá (S04E13)
Parádní kousek (S04E12)
Kouzla lidské mysli (S04E11)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Večírek smrti (S04E09)
Krvavá lázeň (S04E08)
2010 Huge (TV seriál)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Sundance (S02E07)
2003 All of Us (TV seriál)

TV pořady

2019 The 24th Annual Critics' Choice Awards (TV pořad)
The 76th Annual Golden Globe Awards (TV pořad)
2018 2018 Billboard Music Awards (TV pořad)
2017 2017 American Music Awards (TV pořad)
69. Emmy Awards (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
Megyn Kelly Today (TV pořad)
The IMDb Show (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace