foto

Oliver Bender

  • nar. 2.10.1982 (37 let)
    Gummersbach, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 You Ling Fei Che
2010 Tatort - Tod auf dem Rhein (TV film)

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Eid des Hippokrates (S01E07)
Todesraser (S01E06)
2015 Mila (TV seriál)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Lockvogel (S02E08)
Totentanz (S02E07)
Wissen ist Macht (S02E06)
další epizody (8)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Offene Rechnung (S01E16)
Gartenlaube (S01E15)
Berlin's next Topmodel (S01E14)
další epizody (11)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Die Doppelgängerin (S01E05)
Der Wohltäter (S01E04)
Herzlos (S01E03)
další epizody (5)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky