foto

Alois Ditrich

  • nar. 13.12.1954 (64 let)
    Olomouc, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Kdyby byly ryby (TV film)
2000 Vyhnanci (TV film)
1993 Zlý žart (TV film)

Dokumentární

2015 Pocta Majstrovi (TV film)
2004 Financoval som Slovenské národné povstanie (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Vyhnanci (TV film)
1998 Život, který ti dávám (TV film)
1997 Celý muž (TV film)
1995 Advent (TV film)
1993 Zlý žart (TV film)
1992 Peklo (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
1989 Obyčajný špás

Dokumentární

2015 Pocta Majstrovi (TV film)
2007 Genius Loci (TV film)
2006 Vôľa a predstava manželov Andrássyovcov (TV film)
2004 Financoval som Slovenské národné povstanie (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace