foto

Rick Famuyiwa

  • nar. 18.7.1973 (47 let)
    USA

Zajímavosti o tvůrci (2)

Režijní filmografie

Filmy

2023 Past Midnight
2021 Black Hole
2016 Svědectví (TV film)
2015 Matroš
2010 Naše rodinná svatba
2002 Karamelka
1999 Svatba mého nejlepšího kámoše
1996 Blacktop Lingo

TV seriály

2020 The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 15: The Believer (S02E07)
2019 The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 6: The Prisoner (S01E06)
Chapter 2: The Child (S01E02)
2018 The Chi (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2019 The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 6: The Prisoner (S01E06)

Dokumentární

2020 Disney Gallery: The Mandalorian (TV seriál)
Directing (S01E01)

Fanoušci tvůrce