foto

Margaret John

  • nar. 12.12.1926
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • zem. 2.2.2011 (84 let)
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bit of Tom Jones?, A
2008 Flick
1999 Nezkrotná touha
1997 The Heart Surgeon (TV film)
1996 Over Here (TV film)
1992 Elenya
Případ od Viktoriiných vodopádů (TV film)
1991 Sherlock Holmes a pekelný stroj (TV film)
1974 Steven (TV film)
1973 Two Women (TV film)
1950 The Franchise Affair

TV seriály

2011 Alys (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Mrzáci, bastardi a zlámané věci (S01E04)
Lord Sníh (S01E03)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
Cure and Contagion (S02E01)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Skins (TV seriál)
2006 Pán času (TV seriál)
Hlupákova lucerna (S02E07)
2005 According to Bex (TV seriál)
2003 Eyes Down (TV seriál)
Mighty Boosh (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál) - a.z.
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1991 Perfect Hero, A (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 District Nurse, The (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1980 Únik (TV seriál)
1979 Boy Merlin, The (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Blakes 7 (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
The Challengers (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Hereward the Wake (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2008 Welsh Greats (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace