foto

Valerie Faris

  • nar. 20.10.1958 (59 let)
    okres Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Souboj pohlaví
2012 Ruby Sparks
2006 Malá Miss Sunshine
2005 Check Up, The
1995 R.E.M.: Rough Cut (TV film)
1990 Janet Jackson: The Rhythm Nation Compilation
1989 Shadrach

TV seriály

2015 Highston (TV seriál)

Dokumentární

2004 Weezer: Video Capture Device - Treasures from the Vault 1991-2002
1999 Making the Video (TV seriál)
1993 Jim Rose Circus Sideshow, The
1989 Paula Abdul: Straight Up
1986 Belinda

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1983 Cutting Edge, The (TV pořad)

Hudební videoklipy

2006 Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby (hudební videoklip)
2005 The Offspring Complete Music Video Collection (hudební videoklip)
2003 Best of R.E.M.: In View 1988-2003, The (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers: Greatest Videos (hudební videoklip)
2002 Red Hot Chili Peppers - By the Way (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - The Zephyr Song (hudební videoklip)
2001 Smashing Pumpkins: 1991 - 2000 Greatest Hits Video Collection (hudební videoklip)
2000 Red Hot Chili Peppers - Californication (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Otherside (hudební videoklip)
1999 The Offspring - She's Got Issues (hudební videoklip)
1995 R.E.M. Parallel (hudební videoklip)
1991 Captivated '92: The Video Collection (hudební videoklip)
Extreme: Photograffitti (hudební videoklip)
1989 Rhythm Nation 1814 (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace