foto

Valerie Faris

  • nar. 20.10.1958 (61 let)
    okres Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Souboj pohlaví
2012 Ruby Sparks
2006 Malá Miss Sunshine
2005 The Check Up
1989 Shadrach

TV seriály

2019 Žít se sebou (TV seriál)
To nejlepší z vás (E01)
2015 Highston (TV seriál)

Dokumentární

2004 Weezer: Video Capture Device - Treasures from the Vault 1991-2002 (video kompilace)
2003 Red Hot Chili Peppers: Greatest Videos (video kompilace)
1999 Making the Video (TV seriál)
1995 R.E.M. Parallel (video kompilace)
R.E.M.: Rough Cut (TV film)
1993 Jim Rose Circus Sideshow, The
1989 Paula Abdul: Straight Up
1986 Belinda

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1983 Cutting Edge, The (TV pořad)

Hudební videoklipy

2006 Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby (hudební videoklip)
2002 Red Hot Chili Peppers - By the Way (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - The Zephyr Song (hudební videoklip)
2001 Travis - Side (hudební videoklip)
Travis - Sing (hudební videoklip)
2000 Red Hot Chili Peppers - Californication (hudební videoklip)
Red Hot Chili Peppers - Otherside (hudební videoklip)
1999 The Offspring - She's Got Issues (hudební videoklip)
1998 Janet Jackson - Go Deep (hudební videoklip)
1991 Captivated '92: The Video Collection (hudební videoklip)
Extreme: Photograffitti (hudební videoklip)
1989 Rhythm Nation 1814 (hudební videoklip)

Video kompilace

2005 The Offspring Complete Music Video Collection (video kompilace)
2003 Best of R.E.M.: In View 1988-2003, The (video kompilace)
2001 Smashing Pumpkins: 1991 - 2000 Greatest Hits Video Collection (video kompilace)
1990 Janet Jackson: The Rhythm Nation Compilation (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky