foto

Matthew Del Negro

  • nar. 2.8.1971 (46 let)
    Mount Kisco, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wind River
2016 Bambina
Paradise Pictures (TV film)
2015 Divoká dvojka
2014 Alex of Venice
Sublime and Beautiful, The
2013 Automotive
Saving Lincoln
2012 Celeste a Jesse navždy
Krásná řeznice (TV film)
2011 Někdy na tom záleží
2008 Christmas Break
Útočiště hrůzy
2007 Obraz mrtvého
Suspect (TV film)
2006 Ira & Abby
Room 314
2004 Cooking Lessons (TV film)
Tempting Adam (TV film)
2001 Chelsea Walls
2000 Doghouse, The
1997 The North End

TV seriály

2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Chronos (E04)
When We Rise (TV seriál)
9JKL (TV seriál)
Cool Friend Luke (E03)
Skandál (TV seriál)
The Belt (S06E04)
Fates Worse than Death (S06E03)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Folie a Deux (S05E01)
2015 Gen Zed (TV seriál)
Chicago Fire (TV seriál)
Red Rag the Bull (S03E16)
Headlong Toward Disaster (S03E15)
2014 Vezmi si mě (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
High School Reunion (S02E13)
2013 Mistresses (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Tomu se říká improvizace (E21)
Zabijeme Bridget (E19)
Na to, abys šel do vězení, jsi moc krásný (E16)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
From This Day Forward (S02E12)
To Have and to Hold (S02E11)
Open House (S02E10)
další epizody (7)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Městečko Eastwick (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Miracle (S01E12)
Snow (S01E11)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Neděle (S03E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Řetězová reakce (S06E07)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Nepokoušej štěstí (S06E16)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Noční můra (S01E16)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Marco Polo (S05E08)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Whoopi (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
Nová spojení, nové akvizice (S04E08)
Škodlivý vliv televize (S04E07)
další epizody (6)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Christmas Break

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Christmas Break

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace