foto

Matthew Del Negro

  • nar. 2.8.1971 (48 let)
    Mount Kisco, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Limerence
Sleepwalker
Wind River
2016 Bambina
2015 Divoká dvojka
Paradise Pictures (TV film)
2014 Alex of Venice
Sublime and Beautiful, The
2013 Automotive
Zachraňte Lincolna
2012 Celeste a Jesse navždy
Krásná řeznice (TV film)
2011 Někdy na tom záleží
2008 Christmas Break
Útočiště hrůzy
2007 Obraz mrtvého
Suspect (TV film)
2006 Ira & Abby
Room 314
2004 Cooking Lessons (TV film)
Tempting Adam (TV film)
2001 Chelsea Walls
2000 Doghouse, The
1997 The North End

TV seriály

2020 Magnum P.I. (TV seriál)
Mondays Are for Murder (S02E13)
2019 Město na kopci (TV seriál)
Mayor Curley and the Last Hurrah (S01E10)
The Deaf Sage of Pompeii (S01E09)
There Are No F**king Sides (S01E07)
další epizody (4)
Superhvězda z Francie (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Goliath (TV seriál)
La Mano (S02E01)
2017 9JKL (TV seriál)
Cool Friend Luke (E03)
Dimenze 404 (TV seriál)
Chronos (E03)
When We Rise (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
The Belt (S06E04)
Fates Worse than Death (S06E03)
2016 Mistresses (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E13)
Jak prosté (TV seriál)
Šílenství dvou (S05E01)
Skandál (TV seriál)
That's My Girl (S05E21)
Buckle Up (S05E19)
Thwack! (S05E17)
další epizody (4)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Návrat (S07E14)
2015 Gen Zed (TV seriál)
Chicago Fire (TV seriál)
Red Rag the Bull (S03E16)
Headlong Toward Disaster (S03E15)
Skandál (TV seriál)
You Got Served (S05E05)
Put a Ring on It (S04E17)
Vzpomínky (TV seriál)
All In (S04E05)
2014 Vezmi si mě (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
Choices (S02E11)
Charades (S02E10)
Coming Clean (S02E09)
další epizody (7)
Skandál (TV seriál)
Where the Sun Don't Shine (S04E09)
The Last Supper (S04E08)
Baby Made a Mess (S04E07)
další epizody (7)
The Neighbors (TV seriál)
High School Reunion (S02E13)
Vlčí mládě (TV seriál)
Doba smrti (S04E08)
Biologická zbraň (S04E07)
Sirotci (S04E06)
další epizody (14)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Válečná kořist (S05E19)
Nultý den (S05E18)
Ryba na suchu (S05E16)
2013 Mistresses (TV seriál)
When One Door Closes... (S01E12)
Full Disclosure (S01E11)
Ultimatum (S01E08)
další epizody (8)
Witches of East End (TV seriál)
Potentia Noctis (S01E06)
Vlčí mládě (TV seriál)
Zatmění Měsíce (S03E12)
Úmluva alf (S03E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Carbon Copy (S08E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nebát se (S13E20)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Try, Try Again (S01E05)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Tomu se říká improvizace (E21)
Zabijeme Bridget (E19)
Na to, abys šel do vězení, jsi moc krásný (E16)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Cazsh Dummy Spillionaires (S03E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
I Fought The Law (S04E01)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Svátek námořníků (S02E03)
2010 Famílie (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Pampered and Tampered (E13)
Tara a její svět (TV seriál)
From This Day Forward (S02E12)
To Have and to Hold (S02E11)
Open House (S02E10)
další epizody (7)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nevinné oběti (S01E13)
Tara a její svět (TV seriál)
Miracle (S01E12)
Snow (S01E11)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
M'aidez (E08)
Bad Day at Work (E03)
Médium (TV seriál)
Truth Be Told (S05E08)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Neděle (S03E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Řetězová reakce (S06E07)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Nepokoušej štěstí (S06E16)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
Tomorrow (S07E22)
Transition (S07E19)
Election Day: Part 2 (S07E17)
další epizody (8)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
Undecideds (S07E08)
The Al Smith Dinner (S07E06)
další epizody (8)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Noční můra (S01E16)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Marco Polo (S05E08)
Právo a pořádek (TV seriál)
Payback (S14E12)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Whoopi (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
Nová spojení, nové akvizice (S04E08)
Škodlivý vliv televize (S04E07)
další epizody (6)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Judge Dread (S11E23)
2000 The $treet (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Christmas Break

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Christmas Break

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky