foto

Rudolf Pavlíček

  • nar. 17.4.1913
    Stupava, Morava, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.4.1963 (50 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1963 Interview so Smrtkou
1962 Slunce v síti
1961 My z deviatej A
Pieseň o sivom holubovi
1960 Přerušená píseň
1959 Dom na rázcestí
Vstup zakázán
1958 Dáždnik svätého Petra
Statočný zlodej
1957 Pozor na lieky!
Príbeh z horárne
Zemianska česť
1956 Čert nespí
1955 Štvorylka
Žena z vrchov
1954 Komu dôverovať?
1953 Rodná zem
1952 Mladé srdcia
1951 Závodné predajne
1949 Katka
1948 Vlčie diery
Čertova stena

Dokumentární

1963 12 rozhnevaných predsedov, 12 neúrodných rokov
Léta Páně 1963
Maturanti
O pocit istoty
Srdce a svedomie
Tisíciprvý strom
1962 Aujeszkého choroba ošípaných
Cinecar
Hypnóza
Kto to platí?
Mechanizácia výkrmu dobytka
Nakladanie a preprava materiálu
Nefajčite
Nezablúdil
Nezmar hnedý
Nové metódy pestovania zeleniny
Od atómu po kryštal
Pozor plyn
Rezanie vnútorných závitov
Rezanie vonkajších závitov
Rozbory pôdy
Rozširovanie plodov a semien
Sjazd KSS
Skryté chyby
Slovenská stredoveká tabuľová maľba
Stredoveká plastika
Tepelné spracovanie ocele I.
Tepelné spracovanie ocele II.
Tepelné spracovanie ocele III.
Typizácia a unifikácia
Učiteľom o pracovnom vyučovaní
Vyrástli z dreva
Výroba medi
Zbraňami života
Zelenina pod strechou
Zrada
Základy plávania
Údržba kolesových traktorov I.
Údržba kolesových traktorov II.
Údržba kolesových traktorov III.
Česť výrobnej značky
Čo videla kamera
1961 Asimilácia a disimilácia rastlín
Aujeszkého choroba hovädzieho dobytka
Bojujeme proti burinám
Cesta k dnešku
Elektromagnetická indukcia
Hady
Hazardéri
Ide o teba!
Kto je vinný?
Loď, more a námorníci
Mŕtve stromy
Nízke Tatry
Objektové zariadenie staveniska
Organizácia výroby v priemyselnom závode
Pamiatky Spiša
Porušená rovnováha
Poľnohospodárska výroba v horských a podhorských oblastiach I.
Poľnohospodárska výroba v horských a podhorských oblastiach II.
Pramene a studne
Stredoveké nástenné maľby
Umývajte si ruky
Vegetatívne rozmnožovanie rastlín očkovaním
Vegetatívne rozmnožovanie rastlín štepením
Viac makovíc - viac liekov
Vlakom do školy
Volal sa Petzval
Vrúble na štepenie ovocných stromov
Vstup zakázaný!
XXXI. ročník MMM Košice
Zabráňte požiarom!
Zadná projekcia
Združené poistenie pracujúcich
Základná úprava povrchu kovov
Údržba melioračných zariadení I. diel
Údržba melioračných zariadení II. diel
Úprava povrchu kovov syntetickými povlakmi
Československé elektrické a elektronické meracie prístroje
Človek a oblaky
Čo je farba?
Čo treba vedieť o kukurici
Ľudia, zdravie a lekár
Škola a práca
1960 Koniec ticha (TV film)
1959 Lúče kultúry
Slávme slávne!
1958 Budú hovoriť dobre
1956 Domica
Hostia z Kórey
1955 Dobytie pustatiny
Na brehoch Dunajca
Na snehových stráňach Malej Fatry
Továreň na Dunaji
1954 Banská Štiavnica
Chirurg
Hviezdy na šachtách
Kto to napraví?
Kvádrová výstavba
Oprava traktorov uzlovou metódou
P. O. Hviezdoslav
Prečo ona?
Putovný tábor
Ruda z otvorenej komory
1953 Hydraulický lis a hydraulické stroje
Jar pod Vihorlatom
1952 Dve úrody za rok
Dúha nad Slovenskom
Ľudoví umelci
1951 Cezpoľný beh
Krompachy
Kysuce
Pájanie plameňom
So sovietskymi skúsenosťami za vyššie výnosy
1950 Bardějov
Krok napred
Minerálne pramene na Slovensku
Máj tejto zeme
Nová dedina
Spoločnou silou
Zem môže dať viac
1949 Oslobodená dedina
Oživená hlina
Záleží na nás
1948 Píseň strojů
Za práva ľudu
Zem a stroj
1947 Na lyžiach cez hrebene Tatier
Pukanskí kolári
Svetlo a sila
1946 Denník z Tatier

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky